Allmän blogg

26. okt, 2018

Har en spelning i kyrkan nu på söndag den 28 oktober och en till spelning nästnästa söndag dem 4e november. Så har övat mycket idag. Bilden i detta inlägg är från när jag spelade duett med en annan kyrkomusiker för nån vecka sen. Hon på piano och jag på viola. Music is my passion :)

24. okt, 2018

Idag är dagen då jag publicerade EP:s för första gången! Alltså första gången någonsin... Har aldrig publicerat någon EP ännu. Men idag så! Har länge tänkt publicera musik mer på riktigt och inte bara göra halvkonstiga youtube-videos och även om låtarna på mina två första EPs är inspelade med väldigt enkla medel och inte håller tillräckligt hög kvalitét för t.ex Spotify och iTunes och liknande, så känns detta som ett stort och viktigt steg! 

Mina EP går att hitta på http://triciojohansson.bandcamp.com

Mer går att läsa på musiksidan på denna hemsida. 

/Tricio

20. okt, 2018

Nu har jag bestämt mig för att blogga här på tricio.se helt och hållet istället för min gamla blogg. Ville egentligen mest säga det. Så från och med nu är det på denna sida man hittar mina grejer. Återkommer med vettigt inlägg snarast!

/Tricio

18. okt, 2018

Jag har egentligen en blogg på www.tricia.se men jag känner att det finns för mycket av mitt gamla jag där, så jag vet ännu inte om jag ska fortsätta där eller inte. Jag funderar på att ha allt på denna sida istället, allt från det jag delar om konst och musik till livet med autism samt min process som transperson. Men jag får bearbeta den tanken lite grann. För jag gillar tricia.se på ett sätt ocksåLer stort

Men som sagt, detta är den allmänna bloggen på min hemsida där jag kanske mest delar saker om min vardag och konst och musik. Om du tittar på undersidorna på denna flik så går det att se att det finns en bloggdel där jag även skriver om autism och en om min resa som transperson. Jag tyckte det var bäst att dela upp det lite.

Och ja juste ja! Jag har en gästbok också där det går utmärkt att skriva tankar till mig.

Ha det bäst!

/Tricio